Archon Launchpad Programı: Archon Solutions, KMEA Engineering College ile ortaklık kuruyor

Nigdeli

New member
Hindistan, 15 Eylül 2023: İç ısıtan bir buluşmada, BT çözümlerinde dünya lideri Archon Solutions, KMEA Engineering College ile bir Mutabakat Zaptı (MOU) imzaladı. Bu, Archon Launchpad programı aracılığıyla yeteneklerin yetiştirilmesine ve akademik çalışmalar ile gerçek dünya endüstrisi arasındaki boşluğun kapatılmasına yönelik önemli bir adımdır. Bu MOU kapsamında Archon, üniversitenin mezun olan gruplarına kurumsal standartlarda kapsamlı tam kapsamlı Java eğitimi sağlayacak ve onlara pratik endüstri bilgisi kazanmaları için eşsiz bir fırsat sunacak.

Bu işbirliği Archon için sıradan bir ticari girişim değil; aynı zamanda kişisel bir anlamı da var. Archon'un CEO'su Mohamed Aslam, KMEA Mühendislik Koleji mezunudur ve 2006 yılında Bilgi Teknolojileri alanında dereceyle mezun olmuştur. Aslam için bu ortaklık sadece profesyonel bir çalışma değil; kariyerinin şekillenmesinde çok önemli rol oynayan kuruma borcunu geri verme şansı.

Archon Fırlatma Rampası
Mezunlar için en büyük zorluklardan biri teorik bilgiden profesyonel dünyanın gerektirdiği pratik becerilere geçiştir. Archon'un Launchpad programı bu sorunu doğrudan çözmeyi amaçlıyor. Program, öğrencilere endüstri standardı teknikler ve araçlar kullanarak Java uygulamaları geliştirme konusunda uygulamalı deneyim sağlayarak onları gelecekteki başarılı kariyerleri için ihtiyaç duydukları beceri ve özgüvenle donatır.

Java ve tam yığın geliştirme konusunda uzmanlığa sahip BT profesyonellerine olan talebin tüm zamanların en yüksek seviyesinde olması nedeniyle bu girişim çok önemli bir zamanda gerçekleşti. Archon, işe hazır mezunlara olan ihtiyacın farkındadır ve öğrencilerin bu boşluğu doldurmasına yardımcı olmaya kararlıdır.

Mükemmelliğe kişisel bağlılık
“Bu ortaklığın bir parçası olarak KMEA Mühendislik Koleji'ne geri dönmek benim için son derece duygusal ve gurur verici bir an. Bu kurum bana sağlam bir temel kazandırdı ve onun mirasına katkıda bulunmak bir onurdur” dedi Aslam. “Archon'un birinci sınıf eğitime olan bağlılığı yalnızca iş dünyası için geçerli değildir; yetenekleri beslemek, öğrencileri güçlendirmek ve rekabetçi BT ortamına iyi hazırlanmalarını sağlamakla ilgilidir.”

Archon Avantajı
Mutabakat Zaptı kapsamında Archon Solutions, çok çeşitli Java teknolojilerinin yanı sıra çeşitli ön uç ve arka uç çerçevelerini kapsayan yapılandırılmış bir eğitim programı sunacak. Eğitim, şirket standartlarını ve en iyi uygulamaları takip ederek katılımcılara sektörde neler beklenebileceğine dair gerçek bir fikir veriyor.

Ayrıca Archon, seçilmiş öğrencilere canlı projeler üzerinde çalışabilecekleri ve pratik deneyim kazanabilecekleri staj fırsatları sunmaktadır. Bu pratik deneyim, öğrencilerin teorik bilgilerini gerçek dünya senaryolarına uygulamalarına ve gelecekteki kariyer beklentileri için güçlü bir portföy oluşturmalarına yardımcı olduğu için çok değerlidir.

KMEA kendinden emin
Dr. KMEA Mühendislik Koleji Müdürü Amar Nishad, ortaklıktan duyduğu heyecanı dile getirerek şunları söyledi: “Archon Solutions ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz ve bu birliğin öğrencilerimize kariyerlerinde benzersiz bir avantaj sağlayacağına inanıyoruz. Amacımız kariyere hazır profesyoneller yetiştirmektir ve Archon'un uzmanlığı şüphesiz bu hedefe ulaşma çabalarımızı destekleyecektir.”

Archon Solutions ve KMEA Engineering College birlikte bu yolculuğa çıkarken, gelecek hem kurum hem de öğrenciler için parlak görünüyor. Archon'un mükemmellik taahhüdü ve KMEA'nın yetenek geliştirme taahhüdüyle ortaklık, BT sektörünün büyümesine önemli ölçüde katkıda bulunabilecek daha akıllı ve daha vasıflı bir iş gücü oluşturmayı amaçlıyor.

İlk öğrenci grubu yakında Full Stack Java eğitimlerine başlayacak ve hem Archon Solutions hem de KMEA Engineering College, bu girişimin eğitim yolculukları ve gelecekteki kariyerleri üzerinde yaratacağı olumlu etkiden heyecan duyuyor.

Endüstri ve akademi arasındaki işbirliğinin kritik olduğu bir zamanda, Archon Solutions ile KMEA Engineering College arasındaki bu ortaklık, kuruluşların ve eğitim kurumlarının yeni nesil profesyonelleri geliştirmek için nasıl birlikte çalışabileceğinin harika bir örneğidir.

Archon Solutions köklerine bir adım daha yaklaşırken ve KMEA Engineering College öğrencilerine sektöre hazır beceriler kazandırmaya hazırlanırken, mesaj açık: Birlikte BT dünyası için daha iyi bir gelecek inşa ediyorlar.

HT'de canlı oy sayımı ve sonuçlarıyla Lok Sabha seçimlerinin son bölümünü izleyin. Şimdi keşfedin! Şimdi keşfedin!

Yasal Uyarı: Bu makale ücretli bir yayındır ve Hindustan Times'ın gazetecilik/editoryal katılımı yoktur. Hindustan Times, makalenin/reklamın içeriğini/içeriklerini ve/veya burada ifade edilen görüşleri onaylamaz/tasvip etmez. Hindustan Times, makalede belirtilen hiçbir şeyden ve/veya burada ifade edilen/temsil edilen görüşler, görüşler, duyurular, beyanlar, onaylar vb. ile ilgili olarak hiçbir şekilde sorumlu ve/veya yükümlü olmayacaktır.