Mamut kürklü fare: Buluşun yanılsamasında adam

Kenan

Member
Geçen gün bir ABD girişiminin araştırmacılarının mamut kürklü fareleri yetiştirdiğini okudum. “DIT çocuklukta fare ve fil gibi,” dedi iç Berliner. “Belki de Irjendwann Kleene mammutları döşeme tahtalarının altında koşacaklar. Ve Riesije fareleri Jejend'e, Oogen ile çıngırak ve metre -uzun musluklarla Vaheddern'i terk edecek ve Ocak ayının anlamı açılmayacak.”

Bütünün anlamı? Mamut kürklü farelerin deneyinde, saç büyüme genleri, fillerin yardımıyla gerçek büyük mamutları “yeniden inşa edebilmesine” yardımcı olmak için test edildi. Ancak, bu mamutlara sahip olmak istediğiniz şey tamamen açık değildir. Bununla birlikte, araştırmacılar bunun için de açıklamalar var: tüylü hayvanların çözünen permafrost zemini sıkılaştırmak için Sibirya'da kitlelerde yürümeleri gerekiyor. “Ve sonra Wieda'nın Saberzahntieja'ya ihtiyacı vardı, böylece dev bardakların yayılmaması,” diye. “Kleene Sabre dişleri ile Ham Se Muse zaten yetiştirildi mi?”

Hayır, ama elbette genetik mühendisliği, birçok yönden dolaşmak için geniş ölçüde kullanılabilir. Ve soyu tükenmiş yaratıkları canlandırmak. Belki bir noktada sevimli dodo Mauritius'un etrafında koşacak. Veya Alman ormanlarındaki auerochse. Buna ek olarak, genetik mühendisliği, insanların ihtiyaçlarına daha iyi adapte olan daha dirençli çiftlik hayvanları yaratmaya hizmet etmelidir. Amerika Birleşik Devletleri'nde et alerjisi olan insanlar için domuzlar zaten yetiştirildi. “Jleich Würz-Jene-Salt, Pepper veya Jrill Mix'i kurarım,” diyor iç Berliner. “Ya da Fleesch Jeleichen. Dit Pig Portzjonen'de büyüyor. Hayır, açık. Düşürken dünyayı yapıyorum.

Psikiyatri hastası bir zeplin kurar

Tüm bu şeylerle, elbette, makul olanı merak ediyor. Zor bir konu. Çünkü herkes bunun için kendi bakıyor. Mantıkla gidemezsin. Çok çabuk karışıyorsunuz – uzun horozu ile gelecekteki dev fare gibi. Araştırmacılar bazı çılgın şeyler icat ettiler: bir pervane (çorbayı soğutmak için), Fork'la mekanik spagetti-yazarı, motorlu bebek arabası, kravattaki (alkolikler için), egzoz ızgarası (araba sırasında ızgara yapabileceğiniz), ayakkabılar için Umbrela, yarı a-a-sutom nasal matkap. Ayrıca yaprak üfleyicinin bu seriye uyduğuna inanıyorum. Havada üflemek için aptalca, yapraklar ve kir!

“Verme!” – 30 Kasım'a kadar Charité Berlin Tıp Tarihi Müzesi'nde görülebilen yeni bir özel sergi de bundan bahsediyor. Bu, 1909'da Charité'nin psikiyatrisine dahil edilen bir hasta hakkında. Kendisine “Tarden Mühendisi” adını verdi ve icadında yorulmadan çalıştı: psikiyatrinin duvarlarını aşmasına yardımcı olacak bir yelkenli gemi.

Buluş terimi, duyuruya göre tıbbi teşhisi ve kolektif bir sosyal durumu tanımlamayı amaçlamaktadır. “Tuluş kavanozu ile ilgili fikri çok fazla bulamıyorum,” diyor iç Berliner. “Sonuçta, hala bazen sahip olduğum bir özlem var: Kurumdan çık! Mamut kürklü ick fareleri çok daha çılgın!”