Seema Singh'in STK'sı Meghashrey ve Mumbai'yi Seviyorum Vakfı, Mumbaikar'ların sakin kalmasına yardımcı olmak için işbirliği yapıyor

Nigdeli

New member
Megahshrey ve Mumbai'yi Seviyorum Vakfı, yürek ısıtan bir dayanışma gösterisiyle şehrin çalışkan işçilerinin kavurucu sıcaklarda karşılaştığı zorlukları hafifletmek için bir araya geldi. Bu ortak girişim Smt tarafından yönetilmektedir. Megahshrey'in kurucusu Seema Singh ve Rahul Kanal'ın Mumbai'yi Seviyorum Vakfı. 12 günlük bu girişim, amansız güneşin altında emek verenlere ücretsiz su şişeleri ve şemsiyeler dağıtmayı amaçlıyor.

Cırcır böceğimle tanışın, cırcır böceğime elveda deyin! Kriket'te oyunu istediğiniz zaman, istediğiniz yerde takip edin. Nasıl olduğunu öğrenin

Smt. Bu zor zamanlarda acil yardım sağlama ihtiyacının farkına varan Seema Singh, bu asil davaya paha biçilmez desteği ve katılımı için Bay Ashish Shelar Ji'ye teşekkür etti. Bay Shelar'ın yorulmak bilmeyen bağlılığı çabaları güçlendirdi ve şehir genelinde daha fazla erişim ve etki sağladı.

Artan sıcaklıklar ve artan nem nedeniyle, su şişeleri ve şemsiyeler gibi temel ihtiyaçların sağlanması Mumbai'nin çalışkan halkının refahını sağlamak için hayati önem taşıyor. Megahshrey ve I Love Mumbai Vakfı, yardım eli uzatarak yalnızca fiziksel bir soluklanma sağlamayı değil aynı zamanda topluma dayanışma ve şefkat mesajı iletmeyi amaçlıyor.

STK Meghashrey'den Seema Singh, sıkı çalışması ve toplumda olumlu değişim yaratma konusundaki kararlılığıyla tanınıyor. Seema Singh'in şu sözleri kaydedildi: “Mumbai'deki sıcaklık dayanılmaz hale geldi. Bu girişimle Mumbai halkının düzenli olarak sıvı ihtiyacını karşılamayı ve kavurucu sıcakta yoğun bir şekilde çalışırken temiz suya erişmelerini sağlamayı hedefliyoruz.”

Dayanıklılığı ve yoldaşlık ruhuyla tanınan bir şehirde, bunun gibi girişimler, vatandaşların zorluklar karşısında bile dayanışma içinde bir arada durma konusundaki sarsılmaz kararlılığını gösteriyor. Mumbai kavurucu sıcak hava dalgasıyla mücadele ederken Megahshrey, I Love Mumbai Vakfı ve destekçilerinin ortak çabaları parlıyor ve herkes için daha serin, daha şefkatli bir geleceğe giden yolu aydınlatıyor.

Yasal Uyarı: Bu makale ücretli bir yayındır ve Hindustan Times'ın gazetecilik/editoryal katılımı yoktur. Hindustan Times, makalenin/reklamın içeriğini ve/veya burada ifade edilen görüşleri onaylamaz/onaylamaz. Hindustan Times, makalede belirtilen hiçbir şeyden ve/veya burada ifade edilen/temsil edilen görüşler, görüşler, duyurular, beyanlar, onaylar vb. ile ilgili olarak hiçbir şekilde sorumlu ve/veya yükümlü olmayacaktır.