Yüksek öğrenimin geleceğini keşfetmeye hazır olun: Afairs’ Kabul Fuarı

Nigdeli

New member
Jamshedpur, 14 Nisan 2023: Asya’nın önde gelen eğitim fuarlarını düzenlemesiyle tanınan AFAIRS, Jamshedpur’da merakla beklenen Kabul Fuarını duyurmaktan mutluluk duyar. 18-19 Nisan 2023 tarihlerinde Bistupur’daki prestijli Alcor Hotel’de gerçekleştirilecek olan etkinlik, 12. Sınıf öğrencilerine, lisans ve lisansüstü öğrencilerine, ebeveynlere ve yüksek öğrenim görmek isteyen profesyonellere yöneliktir.

Hindistan’ın mevcut eğitim ortamında, Kabul Fuarı’nın önemli bir önemi vardır. Ülke çapında 30’dan fazla üniversite ve kolejden kurum başkanları ve kabul müdürleri ile doğrudan etkileşim kurmak için ebeveynler ve öğrenciler için tek durak noktası olarak hizmet vermektedir. Katılımcılar kampüs hayatı, kurs seçenekleri, ücretler, kabul süreçleri, uygunluk, burs seçenekleri ve daha fazlası hakkında doğru, güvenilir ve güncel bilgiler alabilirler. Bütün bunlar birkaç saat içinde tek bir çatı altında mümkün oluyor.

Hindistan hükümeti tarafından yakın zamanda başlatılan ‘Yeni Eğitim Politikası 2020’ ile ülkenin yüksek öğretim sektörü dramatik bir şekilde gelişmeye hazırlanıyor. Bu nedenle, kabul edilmek isteyen öğrencilerin üniversiteleri NEP ile tutarlı çeşitli faktörlere dayalı olarak eleştirel bir şekilde değerlendirmeleri çok önemlidir. Öğrenciler müfredat, çok disiplinli öğretim, seçmeli seçimler, özel New Age akışları, kredi transfer fırsatları, denizaşırı üniversitelerle işbirlikleri ve kurslar ve üniversitelerin ötesinde daha fazlasını öğrenmelidir.

Bay Sanjeev Bolia, AFAIRS Exhibitions and Media Pvt.’nin Kurucusu ve Genel Müdürü. Ltd., şunları belirtiyor: “Kabul Fuarını Jamshedpur’a getirmekten mutluluk duyuyoruz. Amacımız, öğrencileri Hindistan yüksek öğretim sektöründe devam eden değişikliklerden haberdar etmek ve onlara gelecekleri hakkında bilinçli kararlar vermeleri için gerekli bilgileri sağlamaktır. Kabul Fuarı, bu bilgi tabanına mükemmel bir giriş ve harika bir kariyer için başlangıç sinyalidir.”

Kabul Fuarı’na Amity Üniversitesi, RV Üniversitesi, SRM Bilim ve Teknoloji Enstitüsü-Ramapuram, OP Jindal Üniversitesi, Acharya, Vinayaka Missions Üniversitesi, NITTE Üniversitesi, SRM Üniversitesi Delhi NCR, Adamas Üniversitesi ve Dayananda Sagar dahil olmak üzere Hindistan’ın önde gelen üniversiteleri ve kolejleri katılıyor Kurumlar, CMR Üniversitesi, East Point Kurumlar Grubu, Ramaiah Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Kadınlar için PSGR Koleji, Gopalan Kolejler Grubu ve çok daha fazlası.

Bay Bolia ayrıca şunları ekliyor: “Kabul Fuarı, yirmi yılı aşkın bir süredir Hindistan’daki öncü ve en eski ve en büyük yüksek öğretim fuarı olmuştur. Hindistan’ın önde gelen binlerce kurumunun güvendiği Kabul Fuarı, Hindistan genelinde 10’dan fazla şehirden gelen öğrencileri, çoğu NAAC onaylı ve NIRF ve QS dereceli önde gelen üniversitelerle buluşturuyor.”

Uluslararası eğitim fuarlarının önemli bir organizatörü olan AFAIRS, öğrencileri dünya çapındaki üniversiteler ve kolejlerle buluşturan 28 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Organizasyon, Hindistan dahil 15 ülkede 600’ün üzerinde eğitim fuarı düzenledi.

Etkinlik ücretsizdir ve katılımcıların etkinlikteki yerinizi garantilemek için www.admissionsfair.in/jamshedpur adresinden erken kayıt yaptırmaları önerilir.

Feragatname: Bu makale ücretli bir yayındır ve Hindustan Times’tan gazetecilik/editörlük kredisi yoktur. Hindustan Times, makalenin/reklamın içeriğini/içeriklerini ve/veya burada ifade edilen görüşü/görüşleri onaylamaz/onaylamaz. Hindustan Times, Makalede ve/veya Görüş(ler), Görüş(ler), Duyuru(lar), Beyan(lar), Beyan(lar), Beyan(tr) vb. ile ilgili olarak söylenen herhangi bir şeyden hiçbir şekilde sorumlu ve/veya yükümlü değildir. burada belirtilen/işaretlenenler.