Exxen Nedir?

Nigdeli

New member
Exxen Nedir?


Exxen, televizyon medyacılığına alternatif olarak günümüzde yüksek düzeyde ilgi ile gelişen dijital medyacılığın Türkiye çapında en büyük kuruluşlarından biri olma hedefiyle yola çıkmaktadır. Acun Ilıcalı tarafından oluşturulan proje kapsamında, yatırımcı da Ilıcalı’nın kendisidir.
Exxen projesinin hayata geçmesine çok kısa bir süre kala pek çok mesele projenin detayları üzerine merak konusu haline dönüşmüştür. Özellikle dizi severler tarafından dijital dünyanın aktif ve etkin bir şekilde kullanılmaya başlamasıyla birlikte Exxen dizi kategorisinde hangi dizilerin yer alacağı büyük bir merak konusu haline dönüştü.
Bu noktada platformun son derece iddialı olduğu belirtilmelidir. Daha önce “Hükümsüz” dizisinin platform aracılığıyla izleyicilere sunulacağı açıklanmış olmakla birlikte buna ek olarak pek çok başarılı dizi ve şovda platformda kendilerine yer bulacaktır.
Bunula birlikte platform aracılığıyla Exxen Film kategorisinde de yerli ve yabancı filmlere yer verileceği de bilinmektedir. Platformun yayın hayatına geçmesiyle birlikte tüm detayların kesin olarak öğrenilmesi ancak mümkün olmakla birlikte izleyicileri son derece tatmin edecek bir dijital platformun oluşacağı görülmektedir.